Smits stappenplan

Smits Keukens

Stappenplan voor de aankoop van een keuken

1. Ideeën

Zet thuis rustig uw ideeën uiteen. Bepaal de grootte van de keuken en de plaats van eventuele ramen, openslaande deuren, c.v. radiatoren en/of leidingen.

2. Bezoek showroom

Nu wordt het tijd om eens op zoek te gaan naar de showroom. Zorg dat u tijdens uw bezoek een schets en / of bouwtekening bij u heeft, waar de belangrijkste dingen die met uw keuken te maken hebben op staan. Samen met een verkoopadviseur gaat u nu uw keuken indelen.

3. Uw wensen

Smits Keukens zet uw wensen met u op een rij.

4. Neem de tijd

Ga niet overhaast te werk. Een keuken is geen brood bij de bakker wat je elke dag koopt. Let op kwaliteit en materiaalkeuze. Kijk alles thuis rustig nog eens na.

5. Controle

Controleer, voordat u definitief beslist, of alle te leveren onderdelen en materialen op de offerte / koopovereenkomst vermeld staan. Zijn alle montagekosten begroot en wat wordt er verstaan onder keukenmontage door het bedrijf waar u uw keuken wilt kopen?

6. Maak goede afspraken

Maak goede afspraken over het tijdstip van leveren en monteren. Wie doet er wat met betrekking tot slopen, het aan-/verleggen van leidingen etc.? Laat ook de keukenmaten controleren. U bent in principe ‘leek’ en u kunt niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele maatfouten. Vraag om een technische tekening voor de installateur van het gas, water en elektra, zodat ook deze zich goed kan voorbereiden.

Neem de tijd om een goede keuze te maken. Dit is de enige manier om vele jaren plezier van uw keuken te hebben. Dat plezier duurt namelijk veel langer dan het goede gevoel van het ‘misschien’ door u behaalde voordeel in prijs. Die bent u meestal sneller vergeten.

Maak online een afspraak

Onze keukenspecialisten zitten voor u klaar om te helpen met het ontwerpen van uw droomkeuken.